top of page

Participatieve kunstmanifestatie i.s.m. Festival U?/Le Guess Who?
Le Guess Who? heeft het doel om mensen samen te brengen door middel van muziek en cultuur. U? is het verbindende en gratis toegankelijke dagprogramma van Le Guess Who?, gemaakt voor en mét de stad Utrecht. Hiermee draagt Le Guess Who? haar missie om mensen te verrijken met inspirerende muziek en cultuur nog verder uit naar de stad.

Van 10 t/m 13 november 2022 keert U? terug voor een tweede editie, klik hier voor de line up.

Oproep!

Ter ere van het 10-jarig jubileum van hARTkado.NU wordt een stukje van de stad omgetoverd tot Hartenoord, een participatieve en verbindende kunstmanifestatie dóór en vóór Utrecht.
Kunstenmakers worden opgeroepen om tijdens de vierdaagse vrijblijvend een thuis of in eigen atelier gemaakt kunstwerkje aan een boom, bankje of fietsenrek op de aangegeven locatie te hangen (Ravenoord zuid-zijde, achterkant LE:EN, Rotsoord).
Kunstliefhebbers gaan op zoek naar deze kunstkadootjes en nemen er één mee naar huis of geven het door aan iemand anders, met het verzoek een foto van het kunstwerk plus reactie te sturen naar hartkado.nu@gmail.com of Instagram@from_me2u_trecht.

Wil je meedoen? Tips!

♥ Kunstkadootjes kunnen bestaan uit alle disciplines (gedicht, foto, schilderijtjes, tekening, sculptuur), bij voorkeur niet te groot vanwege de openbare ruimte en het meenemen ervan door bezoekers, en hebben de intentie een ander positief te verrassen en verwonderen.
♥ Voorzie je kunstwerk van titel, naam en/of website, en pak het goed in (handig hiervoor is doorzichtig folie zodat de bezoeker een glimp kan opdoen van het werk en het is redelijk weerbestendig. Als je het dichtbindt met een touwtje kun je dit meteen gebruiken om ergens aan op te hangen.
♥Bevestig een label aan de buitenkant van het kadootje met daarop ook weer de titel en naam en een omschrijving, zie voorbeeld hieronder (je kunt het label eventueel lamineren of weerbestendig maken door er plakband overheen te plakken).

♥ Kom op 10, 11, 12 of 13 november naar Ravenoord/Hartenoord en zoek een leuke plek voor je kunstwerk (dit kan op elk tijdstip, het is in de openbare ruimte), maak een foto, en deel die met ons! 

bottom of page